Höstlov-ee

Hej i dag vaknade jag kring 12. Pluggat lite Historia, suttit vid den här burken och lyssnat på coldplay, cyklat en runda för att träna upp mitt knä. Nyss käkade jag potatisplättar, drööm. Ska i väg på fotbollsträning nu, i kväll blir det mer historia plugg eftersom jag ska till skolan på tisdag och göra ett förhör. På tisdag är det allahelgona, får se om jag beställer dom där linserna.. :)


Lördagsmys

Hej just nu är min blogg knasig, men jag ska fixa den någon dag så stå ut :)
I dag har jag typ bara chillat och spelat piano, eller egentligen keyboard menmen, nu ska jag på hockey, det är ju förtusan skellefteå!I kväll vet jag inte vad som händer, får se :)





FRIEDAWG

Hej, jag är jätte tröött.. och ska snart släpa mig till skolan, sitter och pluggar nå SO-skit just nu hehe, men snart är det LOOOV! Himmelskt säger jag bara! / Tove




Det är farligt att leva, man kan ju dö? right.........

Hejhej i dag har jag gjort klart ALLT plugg, så jäkla skööönt! Eller NÄSTAN, på fredag så ska jag hålla ett tal i svenskan om skolan får väl se hur det går och i morgon på omprovstiden 15:30 ska jag skriva klart min engelska uppsats som påverkar mitt betyg i Engelska jätte mycket, är skit nervös. Jag har stressat för mycket under dom senaste åren inom skolan, från och med måndag, slutar allt det. Nu är det stopp, jag orkar inge mer annars..
Läste annars en bra blogg nyss - http://adjani.blogg.se/ Kolla? Just nu sitter jag bara och tar det lugnt med soft musik, ska snart börja skriva på mitt svenska tal, jag har väl rätt så mycket kvar på den ändå så ska försöka göra klar den i kväll Skippar tyvärr träningen i kväll men jag känner att jag behöver vila upp mig även om jag verkligen är skit sugen på att träna! Aja nu borde jag pallra mig själv till plugghörnan i stället för att skriva en bok här

DJ Antoine - Ma chérie

Dont worry be happy!

dadasdfs

http://delicious.3w.se/

RSS 2.0