fuck what others think

I morgon väntar ännu en lång skoldag från 8:20 till 15:30, kul! Det ska bli en riktig utmaning i morgon att släpa upp brorsan ur sängen, önska mig lycka till! Men han kommer väl om jag jag kokar en kopp svart och gör vofflor, mohaha. Nämen jag är sjukt trött just nu och borde gå och sova nu och inte fastna vid facebook, godnatt! SNART HEELG!  



never thought I could make it


Pia Toscano - This time

Plugg, plugg, plugg, TV, plugg, plugg, plugg, mat, sova.








När man är ute på djupt vatten är det bäst om man håller munnen stängd

Så jäkla skönt med helg! I dag har det inte hänt så mycket! Skulle egentligen ha farit på Boden - IFK matchen men orkade inte. IFK vann varjefall! I kväll har jag bara chillat på, ätit sjukt goda varma mackor och sett film, nothing spec. Om jag går kvar i kören så ska jag sjunga med Kevin borg osv på en tillställning, oh snaap, inget fan precis men entåå. I morgon ska jag ta mej fan ut och springa och sen på kvällen ska vi ha middagsgäster här annars vet jag inte ska varjefall krypa i sängs nu. Godnatt :)


Henok Achido feat Sophia Somajo - Pusher



Hold you - Gyptian

Hej där, just nu lyssnar jag på musik och laddar upp bilder från bla UFF. I dag fyller min söta mamma hela 24 år, typ nästan varjefall =PPP  Så i dag har släkten kommit och fikat, jag bakade muffins som blev lika torra som öknen men annars så var det gott fika dock åt jag överdrivet mycket, är fortfarande i matkoma. Jag köpte en stekpanna som var hjärtformad och té till henne och pappa köpte ett smycke. Bla så kom mammas kompis Anna-Karin ( kallad Kajsa ) och hennes dotter Live ( barndomsvän ) förbi och fikade. Jag och Live drog ut och lira lite boll och snackade. Hon berättade att dom brukar köra Nigge Nogge på rasterna, haha old school, hon går i fyran nu, längesen jag träffade henne! Och min lilla kusin Ellen har börjat skolan!! sick.. lilla bumman! I dag var våran klass på Hägnan, bakade bröd och fick en rundtur. Jag "råkade" fastna vid simpsons så kom lite försent till kronan där hela högstadiet skulle samlas, delas in i grupper och få uppdrag? I morgon börjar vi 10 på Golfängen, sen film och på torsdag börjar allvaret, it aint no sugaahh daaamn!




God och worse will make it even if it rain
God damn, what to do
I will always look at you
Let the sun shine again

Good Times - Roll Deep ft. Jonie Connor

Tove säger shooo, sitter med en handuks-turban på huvudet och en gammal fotbollskols-tröja på mig, dags att färga håret.
Gölla't inlägg Selma hade skrivit, hon sitter nu i en lägenhet hos hennes Moster & kusin i Malmöö och chillar! När hon flyttar tillbaks om typ ett/två år så kommer hon ha hela halsen föll av gröt/skånska, galet. I går träffades jag, Nargez och Selma för att ha en avskedsträff? Det där lät lite väl sorligt men jag gav henne 2 par örhängen och Nargez gav henne två nallar, vi hängde ett tag, gick till Bergsprängaren ( dagiset jag och Selma gått på ), vidare till Minimart och köpte godis/läsk. Selma köpte en redbull/cola, FAAN VAD GRUUUV! Sen drog jag på träning och dom till Selma.

Efter träningen hängde jag och Selma på furu igen, haha..ja men hur som helst så kom polisen dit och frågade om vi hade sett någon där, det hade tydligen varit inbrott där, scary shit ;) Sen blev vi lite onödigt rädda så vi gick in till henne och gick in på Chatroulle haha det var ganska många som verkade frysa i webben :/
Gonna miss jo guurl! OCH JUSTE HAHAH shit.. hennes kusin är tillsammans med L A S E R T U R K EN och hennes släkting är FBI agent, OH MY GOD.

Förövritgt kom jag hem från fotbollskonfankonfan i söndags, haft det väldigt trevligt även fast jag tyckt att det var ganska ruttet ibland! Berättar mer om konfan någon annan dag, jag är rätt så trött. Brorsan mötte Piteå i kväll och förlora med 2-1, i morgon möter vi Piteå, redan hungrig grr HEHE, KORT INLÄGG DET BLEV! =PP



 
Im gonna leave the world behind,
Dont you worry cause I'm gonna have a real good time
Im gonna leave the world outside
Spend my money, oh It's gonna be a real good night

S'

Chacha Selma här, tänkte gästblogga i smyg medans Tove är på konfirmationsläger?
Hon sitter väll och ber en nattbön just nu, trevligttrevligt!
Jag ska ju som sagt flytta till Malmö och jag kommer sakna den hära bruden som F*N!
Har massa minnen med henne som jag aldrig kommer att glömma, alla gånger jag nästan pissar ner mig av skratt.
Varje gång jag är med hon så skrattar vi, det är just det jag kommer sakna alla våra skratt "stunder".
Sen kommer jag såklart sakna henne för att hon är en äkta vän som jag älskar över hela mitt hjärta!
Visst vi har haft våra bråk, men vi löser det alltid, ♥
Det var väll allt jag ville skriva(:
KLICKA på bilden för att komma till min blogg

/ s'

RSS 2.0