Om du läser det här inlägget är du snyggast!=PPPPPPP

Kom för ett tag sen hem, var ute med Nora, Emma och Björnen, det var moouz :)

Sitter just nu i soffan och ser på die hard med bruur :) Jag känner mig rätt.. dum eftersom jag för ett tag sen frågade vem som skrev " Titanic ", den var verklighetsbaserad, heheh..! Ska ställa klockan på 9 i morgon, krigare? Ja, men då sover jag inte bort dagen varjefall, anledningen är att jag är i brist på kläder och ska på  stan med my :p Ska dricka upp mitt te och försöka lyckas med dom enklaste stegen i Shuffling, får väl se hur det går?

http://www.youtube.com/watch?v=KQ6zr6kCPj8&feature=related

 


la la la

Kom hem från båturen med la familja typ nyss, cyklar snart till Nora, upp tidigt i morgon och shoppa lite med mor, snart PSG, vi har rääätt så bra grupp = Piteå, USA och Norge, hmm?! Måste skynda och platta håreet, heiäs

- Freedoooooom


Don't panic

Coldplay - Trouble måste vara världens finaste låt!
Min midsommar var kul, är rätt trött efter en lång kväll/natt så orkar inte skriva mycket.
Mamma hickar och pappa vet inte vad han pratar om, Brorsan sitter väl nere i källaren och gibbar och jag för ovanlighetens skull somnar nog först efter lite musik, tack och hej leverpastej!


Korvkrig

Håller på att somna, himlarns trött tjej.. Var och chillade på summercampen i dag och i kväll drog vi ett gäng och grillade körv och hängde någonstans på Ormberget, det var trevligt. I morgon är det jö midsommar! Enda jag har planerat är väl att käka sill och potäter till lunch, städa och förbereda innan Bomans & Thomténs kommer på middag i morgon. När jag, mamma & pappa var och handlade för någon dag sedan smugglade jag ner hårfärg, thåmas bouzi! Nämen, sussa sött

 Tjena, läge-t?  

Fest i hela husä

Hejhalloo, sitter och chillar med chips&bror i soffan framför America's got talent, i dag var jag och lilla my på Vårdcentralen för att kolla upp min knä skada. Som tur var så var det bara en stukning och jag kanske kan spela på PSG, det är ju ta mig tusan sista året nu..! I kväll drog jag och Saris först till Örnäset ( Skateparken ), kika lite bball och hängde med folk, nays.

Sen for vi till Örnäsets ip och var med David, Jocke, Daniel och någon random snubbe. Dom var jätte våta ( grrr ), nämen skämt och sido Heh : PPpP Eftersom dom sladdade och for runt med sina soeta puch dakota's i lera/vattenpölar. Vi vinkade till några som for förbi med moppe, Jocke började köra efter dom, dom började "jaga varandra" och till slut kom dom okända och Jocke till vi andra som kollade på " jakten ". Jag blev lite rädd när jag såg svart skäggstubb och frågade när dom frågade " Har ni 13? " Haha, herre.. höll på att dö. Ångrade att vi inte fick ta kort på dem okända moped-förarna och flörta lite ;);)

Jag och min taxi för kvällen ( Sara ) trampade hemmåt. Kl 09:40 står Saras bil utanför mitt hus i morgon så jag MÅSTE verkligen vara klar i tid, som jag alltiid brukar vara, aiiight..;)

 Jag var söt, miss yah

(tomt)

Coldplay - Trouble

Oh no, I see,
A spider web is tangled up with me,
And I lost my head,
The thought of all the stupid things I'd said.

Oh no, what's this?
A spider web, and I'm caught in the middle,
So I turn to run,
The thought of all the stupid things I've done,

And I never meant to cause you trouble,
I never meant to do you wrong,
And I, well if I ever caused you trouble,
And oh no, I never meant to do you harm.

Oh no, I see,
A spider web and it's me in the middle,
So I twist and turn,
Here am I in my little bubble,

Singing I, never meant to cause you trouble,
And I, never meant to do you wrong,
And I, well if I ever caused you trouble,
Oh, no I never meant to do you harm.

They spun a web for me,
They spun a web for me,
They spun a web for me.


the sounds - something to die for

Kul att blogga, ne. Men snart är det psg och jag hoppas jag är kry tills dess, fint väder i dag som vanligt, vet inte vad som händer i kväll men ska varjefall ut och springa snart :)


Jacco - Inte alls

Bonjour, kom hem från Paris vid halv åtta! Känns sjukt skönt att komma hem! Det har varit jättekul i Paris, lägger in mer bilder lite senare och skriver, orkar verkligen inte just nu. Ska ringa moster 9 och fråga om dom har lust att följa med på stranden ,senare vet jag inte, dra ut förmodligen  =D Jag ska försöka fixa en header, min är så rutten. Godnatt folket :) JUSTE LOVISA HÄMTADE HEM SIN VOVVE I DAG, sweet!

 fin lollan! <3

 bringing sexy back
Ni kan inte alls säga att ni inte vet
ni kan inte alls säga
för vi alla vet
ni kan inte säga, det var inte meningen
och sen vända er om och förneka det


Travis McCoy - Superbad

Jag är nervös och det pirrar i magen som det brukade göra på julafton förut, kan inte fatta det, det är det här som jag längat ihjäl mig och drömt om hur länge som helst. Nu är sommarlovet här, kan inte beskriva hur skönt det känns, men alltså fyfan vad jag är glad! Tack för 8:an och sämst betyg men aja those problems are past! Nu taggar jag Paris efter skolavslutningen och ett hejdundrande SOMMARLOV! =D



And this is the road of my life
So I'mma have a little fun, ride till I see the sun

Travis McCoy - Superbad

Jag är nervös och det pirrar i magen som det brukade göra på julafton förut, kan inte fatta det, det är det här som jag längat ihjäl mig och drömt om hur länge som helst. Nu är sommarlovet här, kan inte beskriva hur skönt det känns, men alltså fyfan vad jag är glad! Tack för 8:an och sämst betyg men aja those problems are past! Nu taggar jag Paris efter skolavslutningen och ett hejdundrande SOMMARLOV! =D



And this is the road of my life
So I'mma have a little fun, ride till I see the sun


I party - Far east movement

heeei, hehe har lite problemo, skulle egentligen ha fyllt i en hälsodagbok, men nej jag har bara 7 dagar som jag inte fyllt i, alltid i sista sekunden! Men nu är det fan SOMMARLOV! FAN VAD GÖTT! Inga måsten, SÅ UNDERBART! I dag har det varit mycket brännbollslirande, lite solning på gulan, käkat på waldorf med klassen, badat på arons, umgåtts med sötjohanna! I morgon blir det stan med Lovisa varjefall! På kvällen har vi fotbollsmatch 20:00 så tagga! även fast min fucking muskelsträckning gör så att jag sitter på bänken som åskadare = D Ska njuta mer musik och sedan bädda ner mig i sängen och drömma om miami beach!

 yes I aaaaaam!

Echo - Gorilla Zoe

SITT INTE INNE, he e så jäkla fint väder och det allra värsta är ju att jag suttit inne nästan hela dagen.. Enda gången jag varit ute var när jag rensade ogräs med lilla my! Men snart ska jag varjefall äntligen ut i det gröna, sköna ( poet, tack tack jag vet )  med några och grilla, $cHt3333k ;>>>>>



Happy birthday toooomas

Heej, sitter hemma hos en trött sara och lyssnar musik :) Hela dagen har jag varit jätte trött och seg, hoppas det vänder i morgon :D Tror att jag ska fara in till stan i mörgeen och på kvällen ut med några. Känns riktigt skönt att vara ledig=sovmorgon! Ska snart ta cyklen hem och sussa, godnatt :) 


Save the world tonight - Swedish house maffia

Hej, snabbt inlägg, I kväll for jag och mamma till Boden för att se när min brors lag ( IFK ) spelade match, dom förlorade med 2-0, det var en väldigt vanlig gubbe som satt på läktaren & skrek nästan hel' tin', rätt störande faktiskt........I morgon blir det Hägnan, måste varjefall sussa nu och just ja INGA mer läxor nu, så jävla skönt godnatt!



RSS 2.0